Arca TV‎ – Diaspora în Direct, Duminică, 21 iunie: “România, oriunde!” [VIDEO]

0
1151

O emisiune în care comunitățile românești și inițiativele românilor sunt promovate și pe care vă rugăm să o distribuiți în număr cât mai mare.

Din Arizona, Anca Mizumschi promovează emisiunea “Rețete Coolturale”, emisiune care va debuta Sâmbătă, 27 Iunie!

Miercuri, 24 Iunie, toți românii îmbracă ia românească! Ziua Universală a iei se sărbătorește în fiecare an pe 24 iunie, odată cu Sânzienele / Drăgaica și Sfântul Ioan de Vară.

La Blouse Roumaine este prima comunitate online ce promovează IA, ca marcă a culturii identitare româneşti și ne va vorbi despre această inițiativă Andreea Diana Tănăsescu, fondatoarea La Blouse Roumaine si Give Credit.

Vă prezentăm, în cadrul emisiunii Diaspora în Direct, o inițiativă a comunității românești din Melbourne, Australia, prima emisiune “România, oriunde!” care va promova comunitățile locale, mediul de afaceri, artiștii și inițiativele comunităților românești. Veți cunoaște echipa care a realizat prima emisiune “România, oriunde!” din Melbourne, Australia dar și invitații lor – Dan Lazăr, Ramona Martinovici, Tianu Burduja, pictorul Neluș Oana și Alina Celia Cumpan din Chicago!

Echipa Arca TV vă va ține la curent cu noutățile comunităților românești din Statele Unite, Europa și Australia! O lansare de film românesc din Londra și inițiativa Voluntari în Europa – „Copacul din ghiozdan”, care îşi propune să întărească brandul #RoOmenia, pe care Adriana Mureşan, sufletul Asociaţiei, l-a pus pe roate alături de colegii ei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Detalii în Diaspora în Direct, Duminică, 21 iunie, la ora 21.00, ora României!

Echipa Arca TV vă va ține la curent cu noutățile comunităților românești din Statele Unite, Europa și Australia!

MN: Mulțumim, Lucian Blaga, CEO Arca TV, Houston, Texas, USA.

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul ARCA TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/3cGkzuP


Mangalia News, 20.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply