Aberaţie: Sticla cu apă, interzisă în sălile de sport, în numele luptei cu COVID-19!

0
775

România a redeschis, luni, sălile de fitness, după 90 de zile în care activitatea lor a fost oprită. Doar că cei care le-au vizitat deja au avut un şoc: le-au fost luate sticlele de apă, la intrare!

România continuă să şocheze cu măsurile absurde pe care le inventează, unice în lume! Situaţia redeschiderii sălilor de sport e doar o dovadă în acest sens.  

Iniţial, cei de la Ministerul Sănătăţii au luat în calcul repornirea activităţii în acest domeniu, fără aparate de aer condiţionat şi fără posibilitatea ca oamenii să facă duş, după efort. După ce ideea opririi sistemului de climatizare a fost desfiinţată de mai toţi specialiştii, în frunte cu profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, s-a permis, totuşi, folosirea aerului condiţionat, în cadrul cluburilor de fitness.  

În schimb, a rămas în vigoare interzicerea folosirii duşurilor, măsură atacată vehement inclusiv de fostul premier, senatorul Călin Popescu Tăriceanu.  

Doar că, din păcate, surprizele neplăcute nu s-au oprit aici pentru abonaţii sălilor de fitness. Cei care au vizitat deja, astăzi, cluburile, au avut un şoc: li s-au oprit sticlele de apă, la intrarea în sală! Motivul? În normele publicate în Monitorul Oficial, scrie că hidratarea în timpul efortului se poate face doar în aer liber!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Iată textul din Monitorul Oficial:

Citeste continuarea în adev.ro/qbyrta


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply