Alexandru Coita lansează Partidul Republican din România – PRR

0
1377

Alexandru Coita anunță lansarea oficială a noii formațiuni politice, Partidul Republican din România – PRR și dă și câteva detalii despre programul politic.

”Am citit, cu atenție, dar fără pic de îngrijorare, articolul publicat mai devreme pe site-ul Stiripesurse.ro. (Puteți găsi link la articol aici).

Ca întotdeauna, și de această dată voi încerca să fiu cât se poate de transparent și de corect. Însă, înainte de toate, vreau să mulțumesc tuturor acelora care mi-au scris mesaje de susținere și încurajare, în ultima oră, apreciez interesul vostru și îmi doresc să reușim să ne strângem cât mai mulți în perioada imediat următoare.

Într-adevăr, luni, 15 iunie, de la ora 20, va avea loc momentul de lansare a noului partid, în direct pe Facebook. Fără să vă dau acum mai multe detalii, pot să vă spun că partidul pe care îl lansăm mâine este un proiect radical de centru, orientat spre Vest, care luptă pentru toți românii.

În ceea ce privește întrebările lansate de jurnaliștii de la stiripesurse.ro, sunt în măsură să fac următoarele precizări:

Nu, nu există nicio legătură oficială între partidul pe care îl vom lansa și Partidul Republican al lui Donald Trump. Este adevărat, însă, că alături de noi sunt mulți români din diaspora de peste Ocean, susținători ai Republicanilor americani.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Partidul pe care îl lansăm nu este controlat din exterior, nu are misiuni ascunse și nici nu este o remorcă a unei alte formațiuni. Ne adresăm tuturor românilor, indiferent dacă sunt simpatizanți de stânga sau de dreapta. Considerăm că o mare parte dintre cetățeni nu se simt reprezentați politic azi și au nevoie de o Alternativă. Nu suntem în război cu nimeni, dar suntem în luptă cu metehnele marilor partide, mai noi sau mai vechi, cu ipocrizia, superficialitatea și lipsa de soluții din toate partidele.

Vă mulțumesc! Ne vedem luni, 15 iunie, ora 20.00, la lansare”, scrie Alexandru Ion Coita pe pagina sa de facebook.

A venit vremea ca firmele noastre să fie susținute și să capete o voce în politică. Suntem alături de antreprenorii români!


Mangalia News, 15.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply