România își „deschide” granițele cu 17 țări | Cursele aeriene cu 17 țări europene vor fi reluate, de luni | Lista statelor | Document

0
1211

farmec.ro
carturesti.ro%20

Românii care călătoresc în țările menționate mai jos și sunt asimptomatici, nu vor mai intra în carantină.

Persoanele asimptomatice care călătoresc, începând de luni, 15 iunie, înspre și dinspre România din 17 țări, nu vor mai intra în carantină. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Sâmbătă, 13 iunie, a avut loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, desfășurată on-line, pentru aprobarea listei cu statele din care cetățenii care sosesc în România nu vor fi obligați să intre în izolare.

Începând cu data de 15.06.2020, ora 00:00, se elimină măsurile de carantină / izolare la locuință pentru persoanele asimptomatice care vin în România, din următoarele țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Marcel Vela, ministrul de interne, a declarat la Digi24 că persoanele care călătoresc și la nivel rutier sau feroviar în țările respective, nu vor sta în carantină.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Aici este Hotărârea CNSU: Curse-aeriene-hotarare-cnsu-nr-29-din-13-06-2020


Mangalia News, 14.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply