Sanatoriul Balnear din Mangalia își reia parțial activitatea, începând de luni, 15 iunie

0
1158

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) își va relua activitatea, parțial, începând cu data de 15 iunie, anul curent. Reprezentanți din conducerea unității sanitare au declarat că serviciile medicale oferite în Sanatoriul din Mangalia vor fi reluate, momentan, cu proceduri balneare uscate, pe Secția Ambulatoriu. Acestea sunt utilizate pentru tratarea mai multor tipuri de afecțiuni, indicate de medicii specialiști și se referă la intervenții balneo-fizice de tipul: băi galvanice, curenți cu impulsuri exponențiale și rectangulare, drenaj limfatic, galvanizare și criopulse, precum și la ionizare, kinetoterapie cu aparatură specială, kinetoterapie individuală sau de grup, diferite tipuri de masaj, terapie cu unde de șoc etc.

”În funcție de ridicarea restricțiilor, se va relua activitatea și pe Secțiile de spital și Sanatorială, din data de 22 iunie. Aplicăm, în continuare, toate măsurile de triaj epidemiologic, suntem vigilenți în a păstra igiena și distanțarea fizică. Aparatele folosite în unitatea noastră sanitară sunt testate, dezinfectate și pregătite pentru a-și relua funcționalitatea”, au precizat reprezentanții unității balneare din sudul județului Constanța.

Aceștia au mai subliniat că, imediat după reluarea activității medicale, la SBRM sunt așteptați peste 200 de pacienți, care vor fi tratați în ambulatoriu.


Mangalia News, 13.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply