OMS își bate joc de noi?!? Declarațiile care dau totul peste cap. Abia acum au aflat…

0
982

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că pacienții asimptomatici nu sunt surse de transmitere a infecției cu noul coronavirus.

Astfel, Organizația Mondială a Sănătății ajunge din nou în centrul unor controverse după ce, inițial, a susținut că pandemia este greu de controlat, deoarece virusul poate fi transmis de persoane asimptomatice.

Majoritatea persoanelor, în special tinerii ce nu prezintă și alte afecțiuni medicale, care sunt infectate cu coronavirus, nu au dezvoltat niciodată simptome sau au unele foarte ușoare.

În primă instanță s-a susținut că virusul poate fi răspândit prin contact de la persoană la persoană, cu toate că purtătorul nu are simptome. Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății s-au sucit la 180 de grade, acum declarând că deși poate să aibă loc, transmiterea de la persoane asimptomatice nu este principalul mijloc de răspândire.

„Din datele pe care le avem, se pare că este rar ca un individ asimptomatic să transmită mai departe virusul”, a afirmat Maria van Kerkhove, epidemiolog OMS, într-o conferință de presă, conform CNBC.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea în evz.ro/oms-a-cotit-o-ca-la-ploiesti

Vizionați și VIDEO, aici: stiri.tvr.ro/oms



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply