Vara 2020 vine la #UnBar, în #VamaVeche [Foto/VIDEO]

0
1128

Vara 2020 vine la #UnBar, în #VamaVeche.

Viaţa ne învaţă că lucrurile mici sunt cele care îi dau farmecul. Că poveştile de vară sunt cele care ne dau amintirile pentru întregul an. Că într-un scenariu bine conceput în care conectarea la spaţiu este perfectă, timpul nu mai are nevoie de identificare în luni, zile, ore. Că nu este important un nume, ci un loc asociat unei anume stări de spirit.

De astăzi, ACOLO, locul în care ţi-ai petrecut atâtea nopţi şi zile, se transformă! Revine la origini. La momentul trăirii unei zile şi unei nopţi de vară într-un microcosmos – Vama Veche. La acel moment în care artele, concertele în aer liber şi muzica bună creau o adevărată atmosferă de libertate chiar la capăt de ţară. La malul mării. Departe de stereotipuri, de clişee.

Astfel, soarele îşi reflectă lumina pe noul UnBar, pe plaja din Vama Veche. Un petic de plajă, nisipul curgându-ţi printre degete, respiraţia profundă a aerului sărat, nuanţele mereu schimbătoare ale apei mării, toropeala unei după-amieze de vară, muzica în surdină, limonada ca gheaţa…, până la sclipirea stelelor, dansul pe nisip, cocktailuri și shoturi amețitoare, cercul de prieteni, răsăritul pe plajă…

UnBar Vama Veche – Regăsit la mal de mare, cu o tentă clasică, relaxantă, ziua, sau modernă, vibrantă, noaptea. Trăiri opuse, dar intense, repetitive, cât e vara de lungă, dar mereu diferite. Clipe care, deşi restrânse într-un loc, umplu sufletul. Acolo, la UnBar, Vama Veche.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Indiferent ce alegi, povestea este personală şi o vei scrie tu. Înconjurat de oameni ca tine, într-o atmosferă boemă, găseşti ceea ce trebuie să fie şi încă puţin în plus! La UnBar, în Vama Veche!


Mangalia News, 05.06.2020. (sursa foto/video: Digital Adviser).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply