70 de ani de când se sărbătorește Ziua Copilului în România. COMICS DIDACTIC 2020 – ediție specială, dedicată copiilor de toate vârstele!

0
943

A apărut un nou număr al revistei COMICS DIDACTIC 2020 – EDIȚIE SPECIALĂ!

Revista se poate răsfoi, pagină cu pagină, pe calculator, tabletă sau telefon, accesând link-ul https://issuu.com/grajdeanu/docs/comics_didactic_1_iunie_2020

Revista este publicată cu ocazia a 70 DE ANI DE CÂND SE SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COPILULUI ÎN ROMÂNIA.

Dedicăm acest număr al revistei Comics Didactic tuturor copiilor care au trimis lucrări în urma concursului “Cum să invingi coronavirus?”. Ne-am hotarât să-i premiem pe toți copiii și să realizăm aceast număr din colecția Comics Didactic special pentru ei, o lucrare care să rămână ca amintire și care să poată fi oferită tuturor prietenilor și rudelor.

FELICITĂRI, tuturor participanților la concurs și FELICITĂRI pentru publicarea lucrărilor în paginile revistei dedicate benzilor desenate românești!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

LA MULTI ANI, TUTUROR COPIILOR DIN NOI!

Comics Didactic, 1 iunie 2020:
Autorul de benzi desenate Mihai Ionut Grăjdeanu a demarat proiectul educaţional numit “Comics Didactic. ”. Conceptul “COMICS DIDACTIC” s-a nascut treptat in urma activitatii din domeniul benzilor desenate: publicatii BD si ateliere de banda desenata pentru scolari si elevi. In 2012 “Anul Caragiale” s-a lansat in premiera banda desenata dupa “O scrisoare pierduta” de I.L. Cargiale, pentru a promova povesti si personaje romanesti in benzi desenate, dar mai ales pentru a trezi interesul copiilor si tinerilor fata de literatura romana. Pentru mai multe detalii: [email protected] https://comicsdidactic.ro/

MN: Cărțile și revistele publicate de Mihai Ionuț Grăjdeanu și Mădălina Corina Diaconu pot fi comandate și de AICI.

Mulțumiri și Felicitări maxime pentru că îmbogățiți Lumea Copilăriei și ne faceți să retrăim cu toții această Lume minunată, dragii noștri Mădălina Corina Diaconu și  Mihai Ionuț Grăjdeanu. Vă îmbrățișăm și vă iubim!


Mangalia News, luni, 01.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply