Lansarea proiectului „Grădina Culturală Callatis” [Foto/VIDEO]

0
783

🇮🇸🇱🇮🇳🇴 Vineri, în prezența unui public distins și cu respectarea normelor de distanțare fizică, a avut loc lansarea proiectului “Grădina Culturală Callatis”, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, în cadrul programului RO-CULTURA.

🖌️🎨 Proiectul va fi realizat în parteneriat cu artista norvegiană Lise Wulff, valoarea totală a acestuia fiind de 915.212,90 lei.

🏞️🎭 Proiectul presupune amenajarea curții din spatele Muzeului de arheologie Callatis din Mangalia, pentru a pune în valoare atât vestigiile arheologice, cât și arta contemporană, în toate formele sale.

🙋🏻‍♀️👯 Practic, spațiul va deveni un loc de interacțiune între artiști și public, un loc de refugiu și relaxare al iubitorilor și creatorilor de artă și nu numai.

📣🖥️📺 Conferința de lansare poate fi vizionată aici:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Eliza Cucu: ”Cu mari emoții din partea mea, ieri a avut loc lansarea proiectului “Grădina Culturală Callatis” finanțat prin Granturile SEE 2014-2020 în cadrul programului RO-CULTURA. Sper că acest spațiu va deveni locul preferat de întâlnire al artiștilor cu publicul, indiferent de arta pe care o promovează”.

Lucian Nichita: ”Ieri, la evenimentul de lansare a proiectului “Grădina Culturală Callatis” finanțat prin Granturile SEE 2014-2020, în cadrul programului RO-CULTURA, i-am asigurat pe cei prezenți că ne dorim ca acest spațiu să devină locul preferat de întâlnire al artiștilor locali cu publicul. Îi așteptăm, deopotrivă, pe scriitori să își lanseze cărțile, pe pictori și fotografi să expună, pe poeții străzilor să dea rap battle în cadru organizat, pe actori, să organizeze piese de teatru în aer liber și nu numai. Vom căuta să îi sprijinim pe toți, atât cât se poate”. 


Mangalia News, 30.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply