La Mangalia, s-a dat startul proiectului ”Solidaritate pentru viață”, derulat de Comitetul National Român pentru Drepturile Copilului, Filiala Constanța, președinte, ing. Liana Naum

0
1219

farmec.ro
carturesti.ro%20

In luna mai a acestui an, organizatia noastra, Comitetul National Roman pentru Drepturile Copilului, Filiala Constanta, a fost desemnata sa deruleze proiectul ”SOLIDARITATE PENTRU VIATA”, in cadrul programului START ONG, program finantat de KAUFLAND ROMANIA si implementat de Asociatia ACT FOR TOMORROW, singurul program national destinat ONG-urilor mici, locale).

Pentru că, in contextul pandemiei, multe persoane au respectat regulile impuse de starea de urgenta si de cea de alerta, am ales sa ne adresam unui grup de 25 persoane, cu varsta de peste 80 de ani, singure, vulnerabile, care nu au mai iesit din casa, nu si-au putut face cumparaturile, retetele medicale, nu au mai avut contact social.

Ne-au fost alaturi pentru a avea cele mai bune propuneri, Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi Filiala Mangalia, precum si Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere-Filiala Mangalia.

Voluntarii organizatiei noastre in acest proiect sunt: Parintele Lazar Stefan, preotul Garnizoanei Mangalia, d-na psiholog Gabriela Ionescu, dl C-dor.(retr) Gheorghe Mihalache, dl ing. Niculae Gageanu si d-na Liana Naum.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prin acest proiect ne-am propus sa asiguram consiliere psihologica si confesionala (fiecare persoana primeste nr. de telefon ale voluntarilor desemnati), precum si un pachet cu obiecte de igiena personala și alimente.

Inedit, vor primi si un ghiveci cu o floare pe care vor trebui sa o ingrijeasca.

Proiectul se va derula din 25 mai pana pe 25 iulie.

Comitetul National Roman pentru Drepturile Copilului, filiala Constanta, 28 mai 2020.


Mangalia News, 29.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply