Centrul OncoGen, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, a câștigat competiția organizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva virusului SARS-nCov-2

0
918

ANUNȚ IMPORTANT: Centrul OncoGen, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, a câștigat competiția organizată de Ministerul Educației și Cercetării, pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva virusului SARS-nCov-2

La OncoGen susținem dezvoltarea cercetării medicale și creșterea competitivității României. Avem încredere în cercetătorii români și în capacitatea lor de a schimba România în bine.

Împreună, facem tot posibilul pentru a dezvolta producția de vaccinuri în țara noastră, inclusiv a vaccinului împotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen.

Avem convingerea că Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” poate contribui substanțial la materializarea acestor obiective, prin reînceperea producției de vaccinuri.

  • Cu această ocazie vă anunțăm că Centrul OncoGen, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, a câștigat competiția organizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva virusului SARS-nCov-2.
  • Suma se ridica la 3,5 milioane RON și ne permite continuarea cercetărilor pentru vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen și recunoscut atât de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cât și de Guvernul Britanic.

Pentru mai multe informații, vă invităm pe site-ul nostru www.oncogen.ro

Noi mergem înainte! 🇷🇴🇪🇺

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

#OncoGen #COVID19VACCINE #ONCOGENVACCINE #VACCINROMANESC


Mangalia News, 26.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply