EMIL GHINEA – “Pentru mine și familia mea, Motorsportul este un mod de viață”

0
1220

Povestea “Life on the hill” continuă, astăzi, cu interviul pilotului Emil Ghinea, alături de care am povestit despre pasiunea lui si a familiei pentru Motorsport.

De unde pasiunea pentru Motorsport?

La mine a început undeva in copilărie si a inceput cu “surubareala” in garajul unui mecanic din cartierul unde am crescut, mecanicului i se spunea CALU. Din cate știu si bunicul meu din partea mamei era pasionat de motociclete. Apoi în 2003 am deschis o mica afacere de familie tot in domeniul auto pe care o am si azi. În 2009 am achizitionat un Renault 5 GT Turbo din pasiunea pentru masini pe care o aveam cu gandul sa o transform in mașina de curse. Construcția masinii a durat doi ani cu ajutorul finului meu VEVE (care din păcate câțiva ani mai tarziu a plecat dintre noi), a unor prieteni si a lui Nea Jan Pescaru. În 2011 am ajuns la START la cateva etape de Campionat Regional si apoi tot in 2011 am reusit sa iau startul la Teliu, in cadrul Campionatului Național de Viteză in Coastă.

Ce înseamnă pentru tine “Life on The Hill”?

In primul rand pentru mine si familia mea Motorsportul a devenit un mod de viață LIFE on The Motorsport! Când vine vorba de Life on The Hill eu ma gândesc la adrenalina, ambiție, lupta cu secundele si weekend plin de bucurie alături de piloți, mecanici, arbitrii, oficiali, familie, prieteni pe car eu îi numesc simplu “FAMILIA MOTORSPORT”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cum definești tu curajul?

Din punctul meu de vedere curajul nu este lipsa fricii, ci acceptarea ei. Curajul poate fi uneori o lecție de viață și ne poate lua timp să îl învățăm, să îl interiorizăm și să acționăm în baza lui.

Care este etapa ta preferata din Campionat? Dar pe care o consideri cea mai dificila?
Cu siguranță, etapa mea preferată este Rânca! Din punctul meu de vedere, le are pe toate: porțiuni de viteză, este si tehnică, peisajul este superb, asfaltul intr-o stare excelentă!

Nu pot spune care este cea mai dificilă, pentru că fiecare etapă este dificilă în felul ei… clar nu mă pot pronunța în sensul ăsta.

Cum vezi tu lupta cu secundele?

Citiți continuarea pe gp24.ro/life-on-the-hill



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply