Primăria Mangalia: Pe durata stării de alertă, ne putem deplasa fără declarație doar în oraș și stațiuni, până la Olimp

0
1424

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

Pe durata stării de alertă, ne putem deplasa fără declarație doar în oraș și stațiuni, până la Olimp. În afara granițelor Unității Administrativ-Teritoriale (UAT), se poate ieși doar cu declarație. Cine dorește, poate primi astfel de formulare la sediile municipalității.

În instituțiile publice și toate spațiile închise, putem intra doar cu masca de protecție și respectarea distanței fizice. Primăria Mangalia oferă, gratuit, măști reutilizabile, tuturor locuitorilor orașului. Respectați măsurile de protecție și regulile de igienă, pentru a nu apărea noi cazuri de infectări, în comunitatea noastră. Până acum, în Mangalia au fost cel mult 10-12 cazuri de infectări, acestea fiind asimptomatice sau ușoare și deja vindecate. În orașul nostru nu a existat transmitere intra-comunitară și sperăm să nu avem nici de acum încolo. 

MN: 2 Mai, Vama Veche și Hagieni aparțin de UAT Limanu, așa că pentru a vă delasa în aceste localități, de la Mangalia, este nevoie de declarație! La fel, spre 23 August sau Albești.

DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE pentru deplasarea în afara localității — Stare de alertă. Descarcă modelul actualizat

Citiți și: Deplasarea în interiorul Zonei Metropolitane Constanța este permisă fără declarație pe proprie răspundere. Ce localități cuprinde ZMC – https://bit.ly/2zOvmFe.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 19.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply