Pentru Polaris, starea de alertă impune respectarea acelorași reguli, aplicate și în perioada stării de urgență, de dezinfectare și igienizare a tuturor spațiilor publice

0
808

Polaris M Holding – Constanța.

❗️Desi starea de urgenta s-a incheiat, in conceptia multor persoane, starea de alerta a devenit sinonima cu nerespectarea masurilor de siguranta. Trebuie sa intelegem ca acest virus, coronavirusul, nu dispare impreuna cu relaxarea masurilor de urgenta, iar singura metoda de a ne proteja ramane pastrarea distantei fata de ceilalti.

👉Pentru Polaris, starea de alerta impune respectarea acelorasi reguli, aplicate si in perioada starii de urgenta, de dezinfectare si igienizare a tuturor spatiilor publice.

✅ Activitatilor zilnice, ce se desfasoara in tot orasul Constanta, de colectare a deseurilor menajere si reciclabile, de maturat manual si mecanizat, de golire a cosuletelor stradale, li se adauga si actiunile din ziua de 18 aprilie:

➡️ Operatiuni zilnice de dezinfectie, prestate la sediul unitatilor sanitare;

➡️ Actiuni ample, desfasurate pe parcursul mai multor zile, in zona plajei Modern, a statiunii Mamaia, pe malul lacului Tabacarie, pe strada Varful cu Dor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In aceste zone, datorita suprafetelor foarte mari de igienizat si, automat, a cantitatilor mari de deseuri vegetale si menajere stranse, s-a intervenit cu mai multe autospeciale multifunctionale de mare capacitate si incarcatoare frontale pentru a salubriza si transporta deseurile.

➡️ Activitatea de curatare a nisipului din rigole continua, in statiunea Mamaia.

➡️ Actiuni de salubrizare au avut loc si in zona garii, autogarii, pasajul de la gara, zona peninsulara.

👉 Pastrati distanta de cel putin 1,5 metri fata de persoanele pe care le intalniti.

👉 Evitati zonele aglomerate.

👉 Respectati masurile de igiena recomandate de autoritati.


Mangalia News, 19.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply