DIASPORA ÎN DIRECT‎: Emisiunea de Duminică, 17 Mai, cu prof. Florin Zamfirescu, senatorul Radu Mihail și Tudor Petruț, alături de numeroși alți colaboratori ai Arca TV. Intrați cu comentarii!

0
1033

farmec.ro
carturesti.ro%20

În emisiunea de Duminică, 17 Mai, Prof. Florin Zamfirescu face radiografia adevărată a societății românești și condamnă absența leadership-ului. Senatorul USR de Diaspora Radu Mihail, despre ultimele proiecte de lege – DNA-ul pădurilor, inițiativele pentru românii care trăiesc în afara granițelor României și îi vom transmite recomandările Arca TV, împreună cu Marian Petruta. Intrați cu comentarii, pentru a i le transmite D-lui senator.

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, de la Asociația Dăruiește Viață, despre lupta lor cu un sistem care se împotrivește unor inițiative care salvează vieți și care oferă sprijinul românilor pentru români. Devine oare costul unui spital o realitate de care unii se tem?

Info Flash din Statele Unite, despre ultimele evenimente legate de carantină de la Mihai Mateiasi, precum și știrile din comunitatea de români din statul Michigan.

Tudor Petrut ia pulsul Hollywood-ului iar Natalia Ghilascu vă spune mai multe despre conflictul Bisericilor românești din Chicago cu autoritățile locale privind deschiderea acestora. Îi invităm pe membrii comunității să își spună punctul de vedere. Adrian Ardelean ne aduce vești bune din Montreal, unele zboruri către România se reiau, și ne informează despre situația comunității românești din Montreal.

Claudia Gutulescu din Londra, despre posibilitatea de a călători spre și din România în UK și invers. Constable Cristian Dumitru, ofițer român în MET Police, ne aduce un mesaj cu îndrumări clare despre cum trebuie să se comporte conaționalii noștri din Regatul unit, odată cu relaxarea graduală a lockdown-ului, decisă de autoritățile britanice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Raluk Maria Petrică vine cu știrile din Spania și ca de obicei, cafeaua de dimineață cu Raresh Badrea, care ne aduce un zâmbet și veștile din Australia.

Promo Diaspora în Direct – 17 Mai 2020:

Mangalia News  este partener media oficial al proiectului Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată AICI.


Mangalia News, 17.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply