DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE pentru deplasarea în afara localității – Stare de alertă. Descarcă modelul actualizat

0
1099

Noul model de Declarație pe proprie răspundere pentru Starea de alertă, instituită din 15 mai 2020, pe o perioadă de 30 de zile, va fi folosit de către persoanele care se deplasează în afara localității, în interes personal, dar și profesional, legat de firma la care lucrează.

Modelul de DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE – stare de alertă poate fi descărcat de aici: Declaratie-proprie-raspundere-15mai2020-completata

UPDATE: Modelul inițial a fost actualizat, la secțiunea „motive justificate”, cu exemplul  „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice”.

Pe lista de activități incluse în declarație se află și deplasările în afara localității „în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”.

În localitate, deplasarea este permisă fără declarație pe proprie răspundere, dar cu respectarea unor norme de prevenire a răspândirii noului coronavirus COVID-19.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 15.05.2020. (sursa: startupcafe.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply