VĂ RECOMANDĂM! Volumul “Ca o zi de duminică. Dialog epistolar – Cosmin Neidoni, Cristian Muntean”, apărut recent la Editura Libris

0
1075

Cosmin Neidoni: Vi s-a întâmplat să așteptați curierul cu nerăbdare? Așa cum așteaptă copiii o jucărie promisă?

Așa l-am așteptat eu, întreaga zi – ca un copil – sau cum așteptau bunicii mei să vină “ziua de Duminică”.

Nu vă pot spune cum am țopăit de bucurie, când m-a sunat!🎈

In sinea mea, cred că am rămas cu inima de copil învelită intr-un ambalaj pe care timpul își lasă urmele! Mi-am promis să nu mi-o schimb niciodată. Inima. Să o las așa!

“Înainte de a fi preocupat să înțeleg zeitatea pe care o venerează un om, eu caut bunătatea sa! Orice ființă umană care include în economia faptelor sale iubirea față de semeni și apetența pentru frumos, îmi este un potențial prieten“.

Cosmin Neidoni, mai 2020, Timișoara.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Laurențiu-Ciprian Tudor: Fiecare dintre noi își dorește să lase urme, să dea rod, să inspire. Nu e vorba aici de orgoliu, ci de rost, de sens, de valoare, de a nu fi trăit degeaba ș.a.m.d.. E evident, astfel, că m-am bucurat foarte când am aflat că am putut prilejui apariția unui nou și de folos volum de dialog. Se pare că faptul că i-am făcut să se cunoască pe Cosmin Neidoni și pe Cristian Muntean și faptul că am realizat împreună cu domnul Teodor Baconschi o carte de lămuriri a dus la nașterea acestei cărți. Cum să nu te bucuri?! Așa că am scris cu drag cuvintele de pe coperta 4. Poftiți la lectură! 

*Volumul ”Ca o zi de duminică. Dialog epistolar – Cosmin Neidoni, Cristian Muntean”, poate fi procurat de AICI

MN: Absolvent de Filosofie, freelancer în domeniul traducerilor, poetul și scriitorul timișorean Cosmin Neidoni publică și în cotidianul online Mangalia News. Articolele ce poartă semnătura sa pot fi citite AICI.


Mangalia News, 14.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply