Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități sprijină eroii care se luptă cu pandemia

0
821
carturesti.ro%20

În aceste zile, când eroii noștrii sunt medicii, dar și militarii, noi, cei din AMVVD, Sucursala Constanța, am venit în ajutorul lor, sprijinindu-i cu viziere de protecție pentru tot personalul medical militar, din cadrul Sistemul Medical Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT). Acest sistem modular este condus de Lt.Col Cătălin Boca si funcționează ca o sectie a Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, al carui comandant este Col. Trană Aurel.

Ne-au fost parteneri în acest proiect, Asociația ”Farul Ospitalier” din Constanța si domnul Razvan Limban, carora le mulțumim! Asociatia Farul Ospitalier este o asociație care sprijină cultura, învățământul și cercetarea, dar care desfășoară și activități caritabile.

Referitor la vizierele donate, acestea oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva stropilor, particulelor și al fluidelor. Protejează atât purtătorul vizierei, cât și pe cel cu care intră în contact, împotriva contaminării de particulele generate în timpul vorbirii sau în cazul în care o persoană apropiată strănută, tușește etc. Acestea sunt rezistente la: vânt, la praf, picături sau stropi, comportându-se ca scut pentru întreaga față. Au în dotare un dispozitiv reglabil și sunt potrivite pentru utilizare îndelungată. Viziera poate fi curățată ușor cu dezinfectant si este reutilizabilă, este rezistenta expunerii la razele UV, rezistentă la germicide, bactericide, virucide și substanțe chimice. Materialul din care sunt fabricare prezintă o rezistență ridicată la impact este flexibil, se poate îndoi la rece, fără să-și schimbe culoarea.


Mangalia News, 14.05.2020. (A transmis dl. Cristi Crăciun, președintele AMVVD, Sucursala Constanța).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply