RALUCA BLEJUȘCĂ ne oferă ÎN PREMIERĂ o nouă piesă muzicală – “LACRIMI DE DOR” [VIDEO]

0
1275

Raluca Blejușcă:🎙🎙🎙”Astăzi lansez o nouă piesă, desprinsă parcă din coloana sonoră a unui film… Fiecare dintre noi avem povestea noastră de film… și poate fiecare dintre noi am pierdut pe cineva drag… Povestea acestei melodii s-a născut după ce în mâinile mele a ajuns jurnalul de suflet al unei mame îndurerate, care își pierduse fiica de numai 20 de ani, într-un teribil accident de mașină. Jurnalul cuprindea și poze ale acestei copile, de la naștere până la fatidicul moment. Jurnalul presărat cu “Lacrimi de dor”😥😥😥, cu stări și emoții atât de puternice ale mamei, m-a marcat profund. @Adrian Stavian, compozitorul acestei minunate piese, a reușit și de această dată să pună pe note muzicale tot ceea ce am simțit eu atunci, citind acele rânduri.

Cu adevărat, pierderea unei persoane dragi face ca sufletul tău să fie o rană deschisă… Dar, cu toate acestea, noi trebuie să ne găsim mereu resursele necesare de a o lua mereu de la capăt…, prin iubire și curaj… Deși moartea este cumva singura certitudine a vieții, ea nu este decât o trecere spre o altă viață, o virgulă și nu un punct… Bucurați-vă de viață! E cel mai mare dar… ❤”.

🎧🎧🎧Această melodie poate fi omagiul nostru pentru câte “Lacrimi de dor” a vărsat Pământul🌎, perioada aceasta și nu numai…

“Plânsul spală răni / Strigă în depărtări / Lacrimi cad de dor / O rugă urcă în zbor”🙏

Aceste lacrimi nu ne vor întrista mai mult, ci ne vor aduce mângâiere și iubire în suflet.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Imaginile STOK îmbinate atât de frumos de George Fotografescu Manolache (www.fotografescu.com) amplifică starea emoționantă a piesei.

Mulțumesc, @Adrian Stavian, pentru compoziția deosebită.

Haideți să DISTRIBUIM cu toții aceste “Lacrimi de dor” pentru cei pe care îi iubim…
Mi-e dor de voi! 
_________________________
Daca doriti sa vedeti ultimele mele proiecte muzicale, va invit sa ma urmăriți și pe canalul meu de youtube: http://bit.ly/33zXJ4o

Sau pe Instagram 📸https://www.instagram.com/ralucablejusca/

În felul acesta mă motivați….☺️

MN: Alte momente muzicale de excepție, cu mangaliana Raluca Blejușcă (Ciocârlan), vă oferim AICI.


Mangalia News, 09,05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply