‘Sclipirile de viață din Radio ProDiaspora’, un Radio de VIS, care aniversează ASTĂZI 11 ani de la lansare

0
1335

Nimic nu se construiește cu o singură cărămidă, dar este adevărat că dacă se mai pun și alte cărămizi, o construcție de vis va ajunge să se împlinească.

Cu unsprezece ani în urmă, prima cărămidă a acestui vis, care se numește Radio ProDiaspora și care, iată, nu s-a oprit, a fost pusă de către Robert Landmann, din Germania, Bogdan Essig, din Anglia și Ecaterina Cîmpean, din România, trei persoane care și-au vândut sufletul frumosului, punându-l apoi în clipele de bucurie ale ascultătorilor. La cei trei pioneri ai acestui radio de vis s-au adăugat zeci de colaboratori, de-a lungul anilor, fiecare cu visele și sensibilitatea lui, transformată în picurii emisiunilor care au parfumat sufletele ascultătorilor.

Era pe 1 mai 2009, o zi când tainele viselor se împleteau cu mirosul florilor din mijlocul unei primăveri ce te îndemna la plimbarea care acum ne lipsește, când a plecat pe cărări de vis, pe undele unei frumoase amăgiri, prima emisiune care s-a transformat în acești ani în zeci de emisiuni.

Radioul înseamnă sensibilitatea cu care se unesc sufletele în acorduri muzicale, o comunicare care duce la unirea multor sensibilități și nu în ultimul rând o informare și formare a celor care cu dragoste își apleacă urechea și își deschid sufletul la cele spuse de către realizatorii de emisiuni, cei care se străduiesc și reușesc de fiecare dată să pună în undă o parte a sensibilității și personalității lor.

Dar visul nu se oprește aici, acest copil care se numește Radio ProDiaspora este în creștere, însă nu va putea ajunge la maturitate, cu toată strădania celor trei sufletiști de la începutul drumului, a realizatorilor care pun în emisiuni licuricii frumosului și ai sensibilului, fără inimile deschise ale ascultătorilor, care sunt sclipirile de viață ale unui radio de vis.

La mulți ani, Radio ProDiaspora!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cornel Drinovan – Spania.

UPDATE: Programul emisiunilor de astăzi, 1 Mai 2020:

MN: La Mulți Ani, Radio ProDiaspora, și din partea redacției cotidianului online Mangalia News! Sănătate și numai bine, întregii echipe de la Radio ProDiaspora, în frunte cu apriga și pasionata coordonatoare, draga noastră prietenă Cathy – Ecaterina Cîmpean! Despre colaborarea frumoasă, de‑a lungul anilor, dintre Mangalia News și Radio ProDiaspora, puteți citi mai multe AICI.

ÎN DIRECT, ascultați Radio ProDiaspora Non-Stop, cu un singur click pe imaginea din dreapta prezentului articol, acolo unde scrie: Radio ProDiaspora, LIVE.


Mangalia News, 01.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply