11 KILOGRAME DE CANABIS, RIDICATE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

0
826

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descoperit, la domiciliul unui bărbat, o cultură indoor de cannabis compusă din peste 100 de plante.
 
La data de 28 aprilie a.c, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare, în  Constanța.
 
În urma activităților, la una dintre locații, polițiștii au descoperit o cultură indoor de canabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) și aparatură specifică necesară cultivării cannabisului.
 
De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei și 200 de euro.

În urma probatoriului administrat, un bărbat de 30 de ani, bănuit că ar fi înființat cultura de tip indoor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 aprilie, să fie prezentat instanței, în vederea luării de măsuri legale.


Mangalia News, 29.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply