Numeroase infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii Birourilor Rutiere Constanța, Medgidia și Mangalia

0
952
Tineri bauti la volan, fara permise de conducere!

farmec.ro
carturesti.ro%20

În perioada 25-26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Birourilor Rutiere Constanța, Medgidia și Mangalia au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării limitelor de viteză legală de deplasare a autovehiculelor, pe raza județului Constanța.

În urma activităților, polițiștii rutieri au aplicat 213 sancțiuni contravenționale, în valoare de 169.130 de lei, fiind reținute 95 de permise de conducere, dintre care 94 pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale.

Totodată, au fost constatate 4 abateri pentru nepurtarea centurii de siguranță și 2 pentru folosirea telefonului mobil.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medeleni din localitatea Limanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.


La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Limanu au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medeleni din localitatea Limanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un ATV neînmatriculat pe strada Principală din stațiunea Costinești.


La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Tașaul din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psiho-active.

În urma testării cu aparatul drug-test a reieșit o valoare pozitivă pentru THC-5. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea determinării prezenței în organism a produselor ori a substanțelor stupefiante.


La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Crucea au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Văii din satul Stupina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe streada Tufănelelor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 2 și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Viilor din cartierul Palazu Mare, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Mangalia News, 28.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply