Antrenamente militare în poligonul de la Babadag. Circulație restricționată 23.04 si 27.04-01.05

0
760

farmec.ro
carturesti.ro%20

Antrenamente militare în poligonul de la Babadag. Circulație restricționată 23.04 si 27.04-01.05.

Activitățile comune de instruire ale Forțelor Terestre Române și militarilor americani desfășurate la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, Constanța, continuă, în a doua jumătate a lunii aprilie, cu o serie de exerciții planificate împreună cu Batalionul 4-3 AHB, o structură de elicoptere a Armatei SUA, în cadrul Centrului secundar de antrenament Babadag, județul Tulcea.

Astfel, sesiunea de zbor de instruire logistică se va desfășura pe ruta “Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu” – Centrul secundar de instruire pentru lupte Babadag, în perioada 13 – 17 aprilie. De asemenea, joi, 23 aprilie, un exercițiu de antrenament care va simula un atac aerian asupra unei instalații terestre, în timp ce, în perioada 27 aprilie – 1 mai, va avea loc un exercițiu de recuperare a aeronavelor.

Deplasarea administrativă a militarilor americani pe ruta “Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu” – Centrul secundar de antrenament de luptă Babadag va fi însoțită de echipaje ale Poliției Militare Române. Planificarea sesiunilor de instruire a fost efectuată prin respectarea tuturor măsurilor luate pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, soldații nu vor intra în contact cu populația din zonele tranzitate, iar participarea militarilor forței române și a partenerilor străini din țările membre NATO desfășurate în România pentru a lua parte la procesul de instruire colectivă se va face prin abordarea metodelor inovatoare de instruire exclusiv în perimetrul zonelor de instruire, procedurile fiind adaptate cerințelor operaționale, în contextul epidemiilor actuale.

Continuarea, în jurnaluldetulcea.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply