Unitățile militare din Mangalia, Constanța, Mihail Kogălniceanu, Midia, Murfatlar, Topraisar și Medgidia angajează soldați gradați profesioniști

0
1388

La nivel național, MApN-ul a scos la concurs 2810 posturi în 28 de județe. Județul Constanța are disponibile 486 de posturi de soldat gradat profesionist pentru unități militare din Mangalia, Constanța, Mihail Kogălniceanu, Capu Midia, Murfatlar, Topraisar și Medgidia.

Persoanele interesate de o carieră militară trebuie să aibă vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 50 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire. De asemenea, trebuie să fie absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase) și deținător al uniui permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române – DOAR pentru arma “auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma “geniu”.

Pentru începerea procesului de recrutare, trebuie să contactezi personalul biroului informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparții cu domiciliul.

Mai multe detalii, pe ctnews.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply