CUMPĂRĂ “FABRICAT ÎN ROMÂNIA”!

0
882

După criza sanitară, va urma o criză economică. Severă. A și început, pentru că stau închise magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile. Multe fabrici sunt și vor rămâne închise, poate se vor închide și altele. Sunt oameni care vor rămâne pe drumuri. Sunt oameni care se vor întoarce din străinătate, pentru că nu mai au unde lucra și vor fi la rândul lor pe drumuri. Nu vor mai fi bani pentru școli, spitale, străzi, pensile părinților și bunicilor noștri.

Dar lucrurile nu trebuie să se întâmple așa. Stă în puterea ta să schimbi acest scenariu. Stă în puterea noastră să întoarcem din drum pierderile de locuri de muncă, să deschidem fabricile, magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Fă-ți un obicei. Cumpără “Fabricat în România”, în fiecare zi, oricât de mic ar fi acel lucru. Un kilogram de mere. O conservă de murături. O masă pentru casa ta, o cutie de vopsea pentru casa ta. Măștile și produsele dezinfectante, de care vei avea nevoie de acum înainte. O cămașă, o pereche de pantofi. O carte. Orice.

Citește mai mult pe profit.ro


MN: Poate măcar acum vom înțelege cât e de important să cumpărăm de la ai noștri! Redacția cotidianului online Mangalia News a lansat, în data de 24 martie 2020, OBORUL VIRTUAL, o inițiativă în sprijinul producătorilor locali, dar și al consumatorilor din zona de sud a litoralului românesc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Invităm la Obor pe producătorii locali din localitățile: Costinești, Moșneni, 23 August, Mangalia, Limanu, Albești, Negru Vodă, cu satele aferente, care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare și să le promovăm oferta, în contextul în care piețele agro-alimentare sunt închise, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19.

În condițiile în care Oborul duminical din Mangalia este închis, ca metodă de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus, haideți să conexăm cererea cu oferta și să mutăm piața în mediul online, la un click distanță.

Deschidem OBORUL VIRTUAL și așteptăm recomandările / înscrierile voastre, aici, pe grup, sau pe adresa noastră de e-mail: [email protected]

Acest grup este destinat producătorilor locali, dar nu numai, ale căror povești de viață ne inspiră să ne întoarcem la ceea ce natura are mai bun de oferit, unde puteți găsi, în baza comenzilor online, cele mai proaspete produse, în condiții de siguranță medicală, conform reglementărilor ANSVSA.

Mangalia News este lângă dumneavoastră! Consumăm Produse Românești!
(Foto generic: Marcel Almăjanu).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply