Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor Pascale. Vezi și Contul meu RAJA – un nou serviciu online!

0
886

farmec.ro
carturesti.ro%20

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că și în perioada sărbătorilor de Paște, toate activitățile se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, sute de angajați ai societății au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalități majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametri optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare le aducem la cunoștință că, în perioada 17 – 20 aprilie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de marți – 21 aprilie 2020, casieriile își vor relua programul normal de lucru.
În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA, https://contulmeu.rajac.ro/), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone și în incinta magazinelor „La doi Pași”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 17.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply