Primăria Mangalia a finalizat distribuirea de soluții dezinfectante și a circa 650 de dozatoare care se montează la fiecare scară de bloc [Foto/VIDEO]

0
1046

Acțiuni preventive, la Mangalia!

”Primăria Mangalia a finalizat distribuirea unui număr de aproximativ 650 de dozatoare și soluții dezinfectante, care se montează la fiecare scară de bloc. Rog toți președinții și administratorii Asociațiilor de locatari/proprietari să se ocupe de montarea și întreținerea acestora pentru a fi utile cetățenilor. Totodată, în piețele agroalimentare dezinfectăm zilnic, iar societatea de salubrizare continuă să spele străzile și trotuarele. Zilele trecute, am început și acțiunea de pulverizare a soluțiilor biocide în toate zonele Mangaliei, pentru a contribui astfel la reducerea riscurilor de răspândire a infecțiilor cu coronavirus. Precizez că aceste soluții sunt analizate și aprobate de toate instituțiile abilitate și nu există riscuri pentru populație, animale sau mediul înconjurator.

Dragi concetățeni, toate acțiunile preventive desfășurate de Primărie nu ar avea niciun efect, fără înțelegerea și sprijinul dumneavoastră față de eforturile autorităților, în lupta cu virusul. Vă mulțumim încă o dată și vă rugăm să stați în casă, dacă vă pasă! Am convingerea că, în curând, #totulvafibine!”. (Radu Cristian).

#stațiîncasă #totulvafibine
#primăriamangalia


Mangalia News, 14.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply