Întreruperi de curent electric, în cartierul ”Coloniști” din Mangalia, miercuri, 15 aprilie!

0
994

farmec.ro
carturesti.ro%20

Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere a instalaţiilor şi reţelelor electrice, precum şi a posturilor de transformare, S.C. E-Distribuție Dobrogea SA – zona MT-JT Constanța anunţă întreruperea totală a furnizării energiei electrice, în municipiul Mangalia, miercuri, 15 aprilie, în intervalul orar 08:30 – 14:30, pe următoarele străzi: Luminii, Soarelui, Radu Vulpe, Gheorghe Doja, Dumitru Ana, 1 Mai, Munteniei, General Dragalina, Gheorghe Netoi, Horia, Closca si Crisan, Garii şi George Enescu.

Totodată, reprezentanții companiei energetice anunță că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

”Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au declarat reprezentanți ai S.C. E-Distribuție Dobrogea SA.


Mangalia News, 14.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply