Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia – Înregistrare dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și fals în declarații

0
1256

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia – Înregistrare dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și fals în declarații.

În data de 13.04.2020, s-a înregistrat dosarul penal nr. 566/P/2020 sub aspectul comiterii infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și fals în declarații prev.de art. 352 alin. 1 din Codul penal și art. 326 din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal, constând în aceea că o femeie, în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele 4 săptămâni, respectiv soțul întors din Belgia.

În cauză de efectuează cercetări de către Poliția Orașului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. (sursa: Ministerul Public).


UPDATE: Radu Cristian (Fb) –  În atenția locuitorilor municipiului Mangalia.

În presă și mediul online circulă o informație falsă, potrivit căreia, o infirmieră de la Căminul de Bătrâni din Mangalia ar fi cercetată penal pentru că ar fi mințit că nu a intrat în contact cu o persoană venită din străinătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informația corectă este că acea infirmieră lucrează la Centrul de Asistență din localitatea Negru Vodă și nu are nicio legatură cu Mangalia. Doar dosarul penal este cercetat de Parchetul Mangalia. Am vrut să fac public această precizare, întrucât mulți concetățeni m-au sunat, îngrijorați că ar putea exista riscuri de infectare în orașul nostru. Vă rog, încă o dată, să vă informați doar din surse oficiale și să mă sunați pentru orice nelămurire aveți, în privința activității Primăriei Mangalia, dar și pe tema stării de urgență și a crizei epidemiologice pe care o traversăm. Vă mulțumesc pentru înțelegere!


Mangalia News, 14.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply