Arca TV vă invită la întâlnirea cu Diaspora în Direct, Duminică, 12 Aprilie, la ora 21:00, ora României, LIVE pe Facebook și YouTube! 

0
1225

Arca TV vă invită la întâlnirea cu Diaspora în Direct, Duminică, 12 Aprilie, la ora 21:00, ora României, LIVE pe Facebook și YouTube!

Daniel Onofrei, Conferențiar dr. la Catedra de Matematică a Universității din Houston, despre situația actuală, educație și propagarea undelor electromagnetice.

Stefania Magidson, Președinta Blue Heron Foundation, despre educație și șansa pe care o oferă copiilor defavorizați din România și Moldova să studieze la universități de top.

Mihaela Campion, fondatoarea Mișcării de Psihoterapie și Transformare, specialist în consiliere psihologică, despre modalitati de gestionare a anxietății.

Corespondenții și colaboratorii permanenți ai Arca TV vă aduc vești despre comunitățile din America, Canada, Europa și Australia. Tudor Petruț, din Los Angeles, Marian Petruța, din Chicago, Natalia Ghilașcu, din Chicago, despre comunitatea moldovenească de aici, Mircea Vișan, din Michigan, Raluk Maria Petrică, din Spania, Adrian Ardelean, din Montreal, Claudia Guțulescu, din Londra, Paul Gabor, din Spania, Cătălin Ovidiu Anastase, din Sydney, Raresh Badrea, din Melbourne!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Mulțumim, Lucian Blaga, CEO Arca TV, pentru acest nou ciclu de emisiuni care unesc românii de pretutindeni!


Mangalia News, 12.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply