DACĂ EU POT, POȚI ȘI TU❗ – La voi, hotelierii din Mangalia, mă refer!

0
1806
Chivu Razvan: DACĂ EU POT, POȚI ȘI TU❗ – La voi, hotelierii din Mangalia, mă refer!
”Am dorit să ajung la Spitalul Municipal Mangalia, pentru a cunoaște personal de data aceasta pe doamna manager Alina Dan, doamna doctor Untaru, pe doamna Alina Amza și doamna Laura (cred că se ocupă de aprovizionare). După o discuție scurtă cu dumnealor, am rămas surprins plăcut să văd cum acestea depun eforturi mari pentru ca toți pacienții ce ajung să fie tratați în acest spital, să beneficieze de condiții cât mai bune. Mi-au transmis și faptul că tot ceea ce voi dona către acest spital o să fie distribuit pe secții, conform regulamentului intern.
Aveți tot respectul meu pentru ceea ce faceți și vă felicit! 👏👏
Așa cum am promis, aparatură și materiale sanitare în valoare de 50.000 lei, au ajuns la spital. În continuare aștept și contribuția altor hotelieri din Mangalia. Sunt convins că o veți face și voi. 🙏
P.s: Mulțumesc, Cezar Margulescu și d-nei Sofica Mărgulescu, pentru sprijinul acordat”. 🤗
Chivu Razvan, 3 aprilie 2020.

Ciprian Niculae: Felicitări, Chivu Razvan, jos pălăria. Un om pentru care Mangalia poate reprezenta doar un punct pe harta Romaniei, dar totuși o face cu cea mai mare placere. “Cea dintâi și singura datorie esențială a omului este caritatea, adică o neobosită justificare a bucuriei existenței”. Mircea Eliade.
Ana-Maria Telefca: Cam asa se face!!! Felicitari, Chivu Razvan, pentru ceea ce faci!!! Un gest care merita apreciat si urmat de către ceilalți!
Roxana Georgiana Mitu: As face o singura remarca si anume ca in aceste poze din magazia cu materiale pt lupta cu Covid-19 apar si cutii cu manusi donate de dr Dediu, apar dezinfectanti donati de fam Vieru, apar pelerine de ploaie, ochelari si manusi donate de prietenii fiului meu, Vlad si multe altele. Ii multumim din suflet domnului de la Hotel Solymar, dar fotografiile nu arata corect donatia fiecaruia in parte.

Mangalia News, 05.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply