Recrutare MApN: Până la 29 aprilie 2020 se pot face înscrieri, de la distanţă, online, pentru cursurile de formare a ofițerilor și subofițerilor în activitate

0
2140

Recrutare MApN: În perioada 30 martie – 29 aprilie 2020 se pot face înscrieri, de la distanţă, online, și pentru cursurile de formare a ofițerilor și subofițerilor în activitate (‘filiera indirectă’).

🔺Pentru formarea OFIŢERILOR sunt 5 locuri la serviciul MUZICI MILITARE
📌Varsta maximă: 45 de ani împliniţi, la data acordării gradului şi numirii în funcţie.
📌Studii: absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior acreditate, cu diplomă de licenţă, în domeniul muzică.
📌Vechime: cel puţin 3 ani vechime în serviciu pentru candidaţii militari în activitate şi să fi fost apreciaţi prin ultimele trei documente de evaluare profesională anuală cu calificativul cel puţin “Foarte bun”, respectiv 3 ani vechime în domeniul studiilor de licenţă pentru candidaţii civili, în rezervă sau din rândul personalului celorlalte instituţii din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

🔺Pentru formarea SUBOFIŢERILOR:

🔶 40 de locuri la specialitatea militară SANITAR
📌Varsta maximă: 45 de ani împliniţi, la data acordării gradului şi numirii în funcţie.
📌Studii: absolvenţi ai învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat ŞI absolvenţi ai învăţământului postliceal sau universitar cu licenţă de specialitate, cu certificat/diplomă de absolvire a instituţiei de învăţământ.
📌 să deţină certificatul valabil de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.
📌Vechime: cel puţin 3 ani vechime în serviciu pentru candidaţii militari în activitate şi să fi fost apreciaţi prin ultimele trei documente de evaluare profesională anuală cu calificativul cel puţin “Foarte bun”, respectiv 3 ani vechime în domeniul studiilor pentru candidaţii civili, în rezervă sau din rândul personalului celorlalte instituţii din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

🔶 37 de locuri la serviciul MUZICI MILITARE
📌Varsta maximă: 45 de ani împliniţi, la data acordării gradului şi numirii în funcţie.
📌Studii: absolvenţi ai învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat.
📌 Pentru candidaţii care sunt SGP: să aibă cel puţin 3 ani vechime în serviciu ca soldaţi/gradaţi profesionişti în activitate, calculată de la data
finalizării programului de instruire şi până la data începerii cursului de formare şi să fi fost apreciaţi prin ultimele trei documente de evaluare profesională anuală cu calificativul cel puţin “Foarte bun”.

🔶 60 de locuri la arma FORŢE PENTRU OPERAŢII SPECIALE, repartizate astfel:
– 20 de locuri la specialitatea militară FORŢE SPECIALE;
– 40 de locuri la specialitatea militară PARAŞUTIŞTI COMANDO.
Pentru FORŢE SPECIALE pot candida NUMAI SGP în activitate.
Pentru PARAŞUTIŞTI COMANDO pot candida atât SGP în activitate, cât şi civili din afara şi din cadrul MApN.
❗️Criteriile specifice de recrutare şi condiţiile de selecţie pentru aceste locuri vor fi publicate în perioada următoare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

🔴 Toţi cei care doresc să înceapă procesul de recrutare, trebuie să contacteze personalul birourilor informare-recrutare din cadrul Centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și/sau adresele de e_mail care pot fi descărcate accesând unul dintre următoarele link-uri:
🔵 https://bit.ly/33DgbJV
🔵 https://bit.ly/3brzI2M
🔵 shorturl.at/dekQX şi shorturl.at/OY369

🔴Telefonic și/sau prin e-mail ori fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.
🔴Pentru înscrierea în procesul de recrutare trebuie să trimiteţi un e_mail la biroul informare-recrutare de care aparțineți, cu datele de contact (adresă, număr de telefon), data nașterii, studiile absolvite sau în curs de absolvire și opțiunea voastră privind cariera militară (ofițer, maistru militar, subofițer sau SGP) si instituția de învățământ preferată (dacă v-ați hotărât deja).

🔵Vom reveni cu mai multe detalii (criterii de recrutare, probe de selecţie, număr de locuri etc.) în postările din zilele următoare.

Foto: MApN.
#ArmataRomâniei #weekendcarieramilitară #recrutare


Mangalia News, 04.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply