Locuiești la casă? Transformă-ți grădina într-o adevărată destinație de vacanță!

0
1144

Planurile tale au fost date peste cap și nu mai poți pleca în vacanța mult visată? Sau pur și simplu vrei să faci economii și te gândești să renunți la concediu? Dacă locuiești la casă, ești un norocos, deoarece te poți bucura oricând de o escapadă chiar în intimitatea curții tale.

Grădina din spatele casei poate fi mai mult decât un colț verde, neîngrijit sau un loc unde depozitezi diferite lucruri pe care nu le mai folosești, așa că nu o neglija și creează-ți propria oază de relaxare!

Iată ce trebuie să faci pentru a te simți ca în vacanță când ieși în curtea casei tale:

Instalează o piscină!

Multe persoane evită să meargă la piscine publice sau chiar la cea a hotelului unde se cazează de teama bolilor care pot fi contractate, dacă apa nu este curățată în mod corespunzător. Dacă vrei să-ți iei toate măsurile de precauție și să te simți în siguranță când te răcorești, soluția este să instalezi o piscină la tine acasă, la care să aibă acces numai membrii familiei tale și prietenii apropiați. În funcție de buget și de dimensiunea grădinii, poți alege între diverse tipuri de piscine, gonflabile, supraterane sau îngropate, iar pentru fiecare trebuie să respecți anumite reguli de întreținere și curățare.

Mobilează grădina!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După o bălăceală în piscină, îți vei dori să te relaxezi la soare, de aceea ai nevoie de șezlonguri confortabile, care să te ducă cu gândul la o plajă exotică. Totuși, este foarte important și să te aperi de razele solare nocive, iar pentru acest lucru găsești pe internet diferite modele de umbrele, copertine sau pavilioane de grădină, care-ți vor oferi umbra necesară în zilele caniculare, fiind utile în același timp și pentru a te proteja de ploaie. În plus, pentru serile de socializare cu prietenii, trebuie să dotezi curtea cu canapele speciale pentru exterior, precum și cu o masă cu scaune unde să luați cina, iar pentru pregătirea mâncărurilor, un grătar este o investiție absolut necesară. Dacă ai copii, poți amenaja un loc de joacă, unde să fie în siguranță și să îi poți supraveghea în timp ce te odihnești în aer liber.

Creează o atmosferă magică!

Pentru a completa decorul, montează de-a lungul aleilor corpuri de iluminat, precum felinare sau stâlpi decorativi, dar și ghirlande luminoase cu LED-uri răspândite prin copaci, creând în acest fel un cadru intim. De asemenea, pentru iubitorii de natură, plantarea florilor și includerea ghivecelor în designul grădinii sunt esențiale.

O astfel de amenajare poate avea și alte avantaje, pe lângă recreere și aspectul plăcut care oferă o stare de bine. O casă care beneficiază de o terasă modernă și dotată pentru petrecerea timpului liber va avea o valoare mult mai mare dacă vei dori, la un moment dat, să o vinzi. De asemenea, dacă vei decide în viitor să o închiriezi, vei găsi mult mai ușor potențiali chiriași, iar chiria pe care o vei putea cere va fi pe măsură.

sursa foto: shutterstock.com

Poate nu ai fi crezut, dar iată cât este de simplu să îți transformi curtea în locul perfect pentru relaxare și distracție, fără să mai cheltui bani pe vacanțe scumpe, în care poți fi dezamăgit de condițiile oferite. În plus, nu va mai trebui să aștepți tot anul până la concediu, ci vei avea oricând la dispoziție propriul loc de evadare din agitația și stresul de zi cu zi!


Mangalia News, 30.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply