Asociaţia People Are People, în colaborare cu Primăria comunei Limanu, asigură cumpărăturile necesare pentru persoanele nevoiaşe, vârstnici, persoane cu dizabilităţi, bolnavi, persoane fără adăpost, părinţi singuri cu copii din comuna Limanu și satele aparținătoare 2 Mai, Vama Veche, Hagieni

0
913

Asociatia People are People – Vama Veche: Sunt momente în viaţă în care solidaritatea nu trebuie să rămână doar un concept frumos scris pe o hârtie. Sunt momente în care reacţia în lanţ nu trebuie lăsată să fie folosită doar de un virus. Acum e unul din acele momente! Momentul în care adjectivul „uman” să îşi găsească aplicabilitatea în comunitate!

Ne iubim familia şi prietenii şi #stămacasă. Dar pentru că sunt unii care au rămas fără familie, fără nimeni în jur, sau care au familia la depărtare, vrem să ajutăm! Vrem să fim cu toţii în siguranţă! Vrem să ne arătăm nouă înşine că sprijinul poate începe de jos în sus, de la noi înspre comunitatea noastră!

Şi atunci alegem să donăm. Asociaţia People Are People, în colaborare cu Primăria comunei Limanu prin Compartimentul de Asistență Socială, va asigura cumpărăturile necesare pentru persoanele nevoiaşe, vârstnici, persoane cu dizabilităţi, bolnavi, persoane fără adăpost, părinţi singuri cu copii din comuna Limanu și satele aparținătoare 2 Mai, Vama Veche, Hagieni.

Pentru ca ei să poată, #staiacasă. Preţuim sănătatea şi siguranţa şi ştim că tu ai aceleaşi valori! Este timpul să fim uniţi şi să ne implicăm! Alătură-te nouă şi lasă urme în comunitate! Strop cu strop, formăm marea. Marea de ajutor, la momentul potrivit, pentru oamenii care sunt în nevoie.

Individual sau companii, donăm aici:

lei: RO14 BACX 0000 0016 2588 7002 – Unicredit Bank Mangalia;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

euro: RO84 BACX 0000 0016 2588 7003 – Unicredit Bank Mangalia.

Informaţii despre campania de strângere de fonduri umanitare pentru comuna Limanu, despre ce și cum poți dona sau ajuta, se pot afla la 0756 712 404 / 0741 225 737, sau pe [email protected]


Mangalia News, 28.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply