DONEAZĂ PENTRU SPITALUL MANGALIA! Orice donație, cât de mică, este de folos! Haideți să contribuim cu toții! Pentru Mangalia, pentru noi, pentru părintii și copiii nostri, pentru cei apropiați!

0
2128

Dragilor,

Vin catre voi cu o rugaminte care poate face diferenta, in aceasta perioada dificila, pentru noi toti. Am aflat zilele trecute (dintr-o postare de pe facbook d-nei Roxana Mitu), faptul ca Spitalul Municipal Mangalia are o asociatie caritabila, in contul careia putem face donatii, pentru achizitionarea suplimentara de materiale medicale (de protectie si dezinfectanti), ce vor fi utilizate pentru prevenirea si combaterea coronavirusului. Iata datele organizatiei:

ASOCIATIA “VOINICUL” MANGALIA
STR. ROZELOR NR.2,
CUI: 23745048
RO59 RZBR 0000 0600 1035 1462
(RAIFFEISEN BANK).

In acest cont se pot dona bani, iar pentru cei care vor sa doneze materiale sau produse, atat asociatia cat si Spitalul pot incheia cotracte de sponsorizare cu donatorii.

Orice donație, cât de mică, este de folos! Haideți să contribuim cu toții! Pentru Mangalia, pentru noi, pentru părintii și copiii nostri, pentru cei apropiați! Trebuie să fim constienți că este o situație specială și trebuie să luptăm prin orice căi și orice contribuție în plus contează!

De asemenea, inainte de toate, informati-va doar din surse oficiale si respectati toate indicatiile autoritatilor, nu este de joaca! Multa sanatate si stati in casa!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ps: Mentionez ca am verificat personal ca datele prezentate sa fie corecte si reale!

Ruxandra Georgescu.


Mangalia News, 25.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply