Preşedintele anunţă CARANTINĂ TOTALĂ: Ce a fost până acum o recomandare, e de acum o obligaţie. Persoanele peste 65 de ani vor avea restricţii speciale

0
1010

Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi, de la ora 12.00, la o şedinţă, alături de premierul Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri, cu privire la gestionarea crizei de coronavirus. Mai apoi, de la ora 14.00, preşedintele a avut o videoconferinţă cu managerii de spitale, cu premierul şi mai mulţi miniştri.

Klaus Iohannis: Am convenit că e nevoie de măsuri suplimentare, pentru îngrădirea răspândirii. Noi măsuri de circulare. Ce a fost până acum o recomandare e de acum o obligaţie.  Am convenit să pregătim pentru persoanele din carantină sau înizolare măsuri de supraveghere electronică. Am convenit să folosim şi armata pentru a gestiona mai bine situaţiile din teren. Armata va pune la dispoziţie personal.  Un punct foarte special, ţin să-l menţionez, persoanele cele mai vulenrabile sunt persoanele peste 65 de ani. Avem nevoie de măsuri dar şi restricţii speciale. Pentru aceste persoane se vor introduce restricţii speciale. Vor trebui în interesul lor propriu să stea practic tot timpul acasă. Aceste restricţii se vor finaliza într-o ordonanţă militară. Restricţiile vor intra în vigoare de mâine.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news, 24.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply