OBORUL VIRTUAL. Mangalia News sprijină PRODUCĂTORII LOCALI!

0
1360

farmec.ro
carturesti.ro%20

OBORUL VIRTUAL. Mangalia News sprijină PRODUCĂTORII LOCALI!

Poate măcar acum, în plină criză, să înțelegem cât e de important să cumpărăm de la ai noștri!

Redacția cotidianului online Mangalia News lansează OBORUL VIRTUAL, o inițiativă în sprijinul producătorilor locali, dar și al consumatorilor din zona de sud a litoralului românesc.

Pentru început, vă rugăm să ne ajutați să identificăm producătorii locali din localitățile: Costinești, Moșneni, 23 August, Mangalia, Limanu, Albești, Negru Vodă, cu satele aferente, care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare și să le promovăm oferta, în contextul în care piețele agro-alimentare sunt închise, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19.

În condițiile în care Oborul duminical din Mangalia este închis, ca metodă de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus, haideți să conexăm cererea cu oferta și să mutăm piața în mediul online, la un click distanță.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru a deschide OBORUL VIRTUAL – Mangalia News, așteptăm recomandările / înscrierile voastre, pe  adresa noastră de e-mail: [email protected] sau pe grupul cu acest nume, pe care l-am lansat AICI.


Mangalia News, 22.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply