Radu Cristian: Personal, consider că trebuie să le acordăm tot sprijinul românilor aduși din Italia, atât spre binele lor, cât și pentru siguranța noastră

0
1200

Radu Cristian: În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

”Referitor la românii aduși din Italia pe aeroportul “M. Kogălniceanu”: locațiile unde aceștia sunt ținuți în carantină sunt stabilite de Comitetul județean pentru Situații de Urgență. Noi, primarii, suntem doar informați, nu consultați. Personal, consider că trebuie să le acordăm tot sprijinul acelor oameni, atât spre binele lor, cât și pentru siguranța noastră. Este bine că sunt aduși în mod organizat, dar cred că este important să fie ținuți în același loc, nu împrăștiați prin tot județul. Dacă primii au fost cazați într-o locație, ar trebui ca tot acolo să fie pregătite mai multe hoteluri, pentru a-i caza pe toți. Astfel, jandarmii și medicii vor avea un perimetru de acțiune restrâns și bine delimitat.

Pe această cale, SOLICIT Comitetului județean pentru Situații de Urgență să aprobe, în cel mai scurt timp, cazarea acelor persoane în același loc unde au fost cazați primii sosiți. Trebuie să-i ajutăm dar, repet, în opinia mea, cazarea lor în aceeași zonă ajută mai mult la îngrijirea și supravegherea acestora. Sunt permanent în legătură cu prefectul, pentru a afla ce se întâmplă și vă voi ține la curent cu noutățile despre Mangalia.

Până atunci, nu uitați: Stați în casă, dacă vă pasă!”

Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, Fb.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 22.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply