Radu Cristian: Acțiunile de dezinfecție au loc în toate cartierele orașului. Cel mai important este ca oamenii să rămână în case, pentru a evita răspândirea virusului

0
725

Radu Cristian: In atenția locuitorilor municipiului Mangalia

Acțiunile de dezinfecție au loc în toate cartierele orașului. Străzile și trotuarele se dezinfecteaza dimineața devreme și seara, după orele 21:00. Cel mai important este însă ca oamenii sa rămână în case, pentru a evita răspândirea virusului.

Colegii de la Poliția locală patrulează pe străzi și transmit oamenilor sa stea in casa și sa renunțe la deplasările inutile. Pe aceasta cale, rog toți cetățenii de buna-credință ai orașului nostru sa respingă știrile false promovate de unii politicieni locali, care își fac campanie electorală pe spaima oamenilor.

In loc sa dovedească simt civic si sa dea o mâna de ajutor, in aceasta perioada critica pentru omenire, acești politruci iresponsabili instiga lumea împotriva concetățenilor noștri întorși acum din străinătate și autoizolați la domiciliu. Mulți locuitori ai Mangaliei au rude care au revenit in țara și s-au autoizolat. Este datoria noastră, ca și comunitate, sa avem grija de acești oameni, cu respectarea stricta a regulilor de izolare sau carantina.

Dragi concetățeni, sanctionati orice derapaj verbal al politicienilor care stau pe Facebook și panicheaza populația. Va mulțumesc pentru înțelegere!


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply