Radu Cristian: Recomand cetățenilor să sancționeze practicile neloiale ale unor comercianți și să aleagă magazinele care nu majorează artificial prețurile

0
628
carturesti.ro%20

Radu Cristian: În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

”În ultimele zile, am primit mai multe reclamații privind majorarea artificială a unor prețuri în piețe și magazinele de cartier. Deși Primăria nu are atribuții în privința verificării prețurilor, am cerut Poliției Locale să se deplaseze la comercianți, pentru a le cere sa fie corecți față de cumpărători, mai ales în această perioadă de criză. Unii au invocat faptul că au achiziționat, la rândul lor, produsele cu prețuri majorate, de la producători sau depozite en-gros. Alții au redus pe loc unele prețuri, la produse de bază. Recomand cetățenilor să sancționeze practicile neloiale ale unor comercianți și să aleagă magazinele care nu majorează artificial prețurile.

Tot în contextul acestei crize epidemiologice, aș dori să vă informez că, prin intermediul Direcției Asistență Socială, verificăm permanent dacă persoanele aflate în autoizolare respectă recomandările autorităților și oferim tot suportul necesar acestor persoane, inclusiv consiliere psihologică, la nevoie”.


Mangalia News, 20.03.2020. (sursa: facebook.com/cristian.radu).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply