Polaris M Holding dezinfectează străzile și trotuarele Constanței [galerie FOTO]

0
1083

farmec.ro
carturesti.ro%20

Astăzi, 17 martie 2020, ora 08:00, Polaris M Holding a demarat o amplă campanie de dezinfectare și igienizare a domeniului public, în urma unei comenzi primite din partea Primăriei Municipiului Constanța.

Campania de igienizare va începe la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu și va continua în zonele aglomerate, în staţiile de autobuz, pe trotuare, pe principalele bulevarde şi străzi ale orașului Constanţa.

Polaris M Holding va dezinfecta arterele de circulație și pe cele pietonale cu apă de la rețea, tratată cu soluții dezinfectante pe baza de clor activ și biocid, soluții avizate de către organele competențe ca fiind eficiente împotriva COVID – 19.

Programul de salubrizare și spălare a străzilor va începe cu următoarele operațiuni: măturatul mecanizat, măturatul manual, răzuitul rigolelor și, în ultima fază, spălarea manuală și mecanizată a carosabilului și trotuarelor. Dezinfectarea se va realiza cu 10 autospeciale pentru stropit, echipate cu instalaţii de înaltă presiune, ce vor împrăştia soluţii dezinfectante.

În paralel cu dezinfectarea și igienizarea străzilor și trotuarelor, se vor dezinfecta, cu ajutorul atomizoarelor, platformele pentru colectarea deşeurilor menajere şi reciclabile.

Măsura de dezinfectare a domeniului public completează seria de măsuri demarate de autorităţi pentru a preveni răspândirea virusului COVID – 19.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, fiecare persoană are datoria civică și morală de a respecta câteva reguli de bază, pentru a preveni răspândirea pandemiei: Spălatul pe mâini și limitarea deplasărilor în spaţiile publice.


Mangalia News, 17.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply