Deputatul Pro România Mircea Banias, infectat cu noul coronavirus: „Este asimptomatic şi n-a călătorit în zone de risc“

0
707

Deputatul constănţean Mircea Banias a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Şi în cazul său, va fi declanşată ancheta epidemiologică.

În cursul zilei de luni, 16 martie, au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie, la Palatul Parlamentului.   

În urma testării a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias, conform Grupului de Comunicare Strategică. 

Potrivit declaraţiilor sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chiţac şi nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenţionare.  

Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Şi în cazul său va fi declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacţilor.   

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Constanţa are 10 cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus. Sute de persoane sunt în autoizolare, iar zeci se află în carantină. Numărul celor care se izolează este în creştere, de la oră la oră.  

Până la 16 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 168 de cetăţeni care au contactat virusul, 9 sunt declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi. De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, după cum urmează: 4 în Bucureşti, 2 în Ilfov şi câte unul în Constanţa, Teleorman, Neamţ şi Mureş, a transmis, luni, Grupul de Comunicare Strategică.  

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacţi ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Cele 10 persoane au vârsta cuprinsă între 21 de ani şi 63 de ani.  

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/constanta, 16.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply