Radu Cristian: ”În Mangalia, continuăm și intensificăm măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Dezinfectăm, zilnic, toate spațiile publice, am interzis organizarea oborului, am închis toate instituțiile care ar fi putut primi public”

0
972

Primarul Radu Cristian a scris, duminică, pe Facebook: ”În Mangalia, continuăm și intensificăm măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Dezinfectăm, zilnic, toate spațiile publice, am interzis organizarea oborului, am închis toate instituțiile care ar fi putut primi public”.

”De luni, 16 martie, închidem parcurile și locurile de joacă și vom spăla străzile și trotuarele cu soluții dezinfectante. Vom reduce și reorganiza programul de lucru la toate instituțiile administrației publice locale, în conformitate cu recomandările autorităților centrale. Respectăm întocmai toate procedurile impuse de starea de urgență.

Comandamentul local pentru situații de criză este permanent la datorie. Poliția locală patrulează pe străzi și recomandă oamenilor să evite deplasările inutile, să păstreze distanța de minim 1 m față de cei cu care intră în contact și să respecte toate măsurile de igienă.

Fac apel la transportatori să aplice toate regulile de Prevenție, iar barurile și restaurantele să respecte măsurile impuse de starea de urgență.

Cel puțin la fel de important este să evităm știrile false care abundă în mediul online, în această perioadă. Unii politicieni iresponsabili exploatează teama oamenilor, pentru interesele lor meschine. Sunați-mă personal, pentru orice nelămuriri aveți! Vă mulțumesc pentru înțelegere!”


Mangalia News, 16.03.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply