BREAKING NEWS – Ministrul Educației: ȘCOLILE rămân ÎNCHISE până după Paște

0
1013

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ministrul Educației Monica Anisie a anunțat, duminică seara, că școlile rămân închise până după Paște, potrivit unei declarații pentru Hotnews.ro. Oficialul a spus că „în perioada de stare de urgență, școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște, școlile sunt închise”.

Este pentru prima dată când un oficial dă o estimare a perioadei până la care cursurile vor fi suspendate. Asta înseamnă că cel puțin până pe 21 aprilie, școlile vor fi închise, Paștele ortodox fiind pe 19 aprilie.

Declarația Monicăi Anisie: ”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște, școlile sunt închise”.

Reamintim: Cursurile școlare sunt suspendate până pe 22 martie, iar cele universitare până pe 31 martie. Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că, la începutul săptămânii viitoare va fi declarată starea de urgență.

Citiți mai mult pe edupedu.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply