Măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu COVID-19, la Sanatoriul Balnear Mangalia

0
1769

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a luat măsuri stricte de prevenire a eventualelor îmbolnăviri cu COVID-19, având în vedere măsurile implementate la nivel național împotriva infecției cu coronavirus. Astfel, începând de marți, 10 martie, accesul în unitatea medicală din Pavilioanele A și B se face doar în urma unui triaj epidemiologic, pentru identificarea pacienților posibil expusi- simtomatici / asimtomatici cu COVID-19. La triaj, fiecare pacient va completa și semna ”Chestionarul pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu coronavirus”.

Totodată, personalul medical desemnat cu realizarea triajului pacienților, va purta echipament de protecție adecvat. De asemenea, reprezentanții unității sanitare au luat decizia interzicerii vizitelor în sanatoriu, pentru perioada 10 – 31 martie, cu posibilitatea prelungirii, dacă este cazul.

”În cazul în care avem pacienți suspecți de infecție cu coronavirus, aceștia vor fi izolati, într-un spatiu special amenajat si se vor lua masurile specifice obligatorii. Am luat și măsura limitării mișcării pacienților în unitate, cu scopul de a reduce răspândirea potențială a infecției, iar distanța între pacienți va fi de cel puțin 1 metru. Pentru a reduce stresul și anxietatea, se va explica pacienților efectele măsurilor luate în unitatea sanitară”, au precizat reprezentanții conducerii Sanatoriului Balnear din Mangalia.

Alte măsuri din SBRM se referă la suplimentarea materialelor igienico-sanitare si dezinfectanti.


Mangalia News, 11.03.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply