Suspiciuni de infectare cu coronavirus la o femeie din Mangalia: A fost transportată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase

0
1125

La nivelul judeţului Constanţa, 272 de persoane sunt izolate la domiciliu, ca măsură de precauţie în contextul coronavirus. De asemenea, rezultatele în cazul a 7 teste efectuate sunt negative. Începând de luni, 9 martie a.c., ora 12.00, au intrat în vigoare deciziile Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU) privind impunerea unor restricţii de trafic dinspre şi înspre statele afectate de infecţia cu noul coronavirus. Astfel, au fost sistate cursele aeriene către şi dinspre Italia.

Facem precizarea că marţi, 10 martie, o femeie de la Mangalia a fost adusă la Spitalul de Boli Infecţioase, având în vedere că prezintă simptomatologie specifică virusului Covid-19. Femeia în vârstă de 50 de ani a intrat în contact cu o vecină revenită acasă din Italia.

În imaginile video poate fi văzută maniera în care ea a fost transportată – în deplină siguranţă, cu izoleta. Ea va fi testată şi se aşteaptă rezultatele. (sursa: focuspress.ro)


Mangalia News, 10.03.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply