“ZIUA PORȚILOR DESCHISE”, la Școala Gimnazială Nr.1 Mangalia. “Uită-te la ceea ce sunt, dar și la ceea ce pot să devin!” [galerie FOTO]

0
2281

“ZIUA PORȚILOR DESCHISE” – Scoala Gimnazială Nr.1 Mangalia. “Uită-te la ceea ce sunt, dar și la ceea ce pot să devin!”

Joi, 5 martie, școala noastră a găzduit viitorii elevi, însoțiți de părinți și bunici.Cadrele didactice i-au așteptat cu diverse surprize și activități,  menite să creeze o amintire cât mai frumoasă a primilor pași în școală.

Misiunea noastră de a fi nu se limitează la simpla ofertare și parcurgere a unei programe. Putem considera misiunea îndeplinită numai atunci când atitudinile civice, cunoștințele și abilitățile prescrise în programa școlară au fost încorporate în comportamentul copiilor noștri. Cu alte cuvinte, numai dacă demersul didactic a dus la crearea de valoare adaugată, dacă prestația noastră s-a concretizat într-un produs educațional, misiunea este îndeplinită.

Oaspeții  au vizitat unitatea școlară, au făcut un popas la bibliotecă, au participat la atelierul de creație și la  un program artistic în limba engleză, închinat mamei. Cel mai așteptat moment a fost cel în care au desfășurat activități sportive.

Întâlnirea a fost un bun prilej ca părinții să primescă răspunsuri la toate întrebările, preocupările și curiozitățile legate de școala noastră și să se convingă singuri dacă această școală este o alegere bună pentru copiii lor.

Prof. înv. pr. Maria Cazacu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 06. 03. 2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply