Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor, în cadrul campaniei ”Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”

0
1022
dav

În perioada 03-04 martie, 50 de jandarmi constănţeni vor  răspunde apelului lansat de jandarmii botoșăneni în cadrul campaniei ”Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!” și se vor prezenta la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa în vederea completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.

Jandarmii constănţeni, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine, atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat  în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat,  lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat  în astfel de acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

dav

Pentru a mobiliza cât mai mulți donatori, îi provocăm pe camarazii noștri de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați să ne urmeze exemplul și să ducă mai departe acest demers.


Mangalia News, 03.03.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply