CORONAVIRUS. Cinci persoane în carantină, în Constanța, 100 izolate la domiciliu

0
1032

farmec.ro
carturesti.ro%20

Prefectura Constanța a prezentat, joi după amiază, situația actualizată referitor la măsurile preventive luate la nivelul județului Constanța, pentru preîntâmpinarea infectării cu virusul COVID-19.

La momentul de față, în județul Constanța nu sunt confirmări de infectare cu virusul COVID-19 (Coronavirus). Situația este monitorizată permanent de instituțiile abilitate.

Astfel, la ora actuală, sunt disponibile două zone de carantinare pe teritoriul județului Constanța. În total, este vorba de 125 locuri care vor putea fi utilizate în cazul în care situația o va impune.

„În acest moment, 5 persoane (care au fost testate, iar rezultatele sunt negative) se află în carantină în unul dintre cele 2 centre amenajate, 13 persoane sunt în carantină la bordul unei nave acostate în Portul Constanța, iar 100 de oameni sunt izolați la domiciliu. Niciuna dintre persoane nu prezintă manifestări clinice”, a precizat prefectul George Niculescu.

Momentan, Spitalul de Boli Infecțioase beneficiază de kiturile pentru identificarea infectării cu virusul COVID-19. În același timp, s-au făcut demersuri pentru achiziționarea mai multor kituri.

Totodată, în Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța se aplică setul de măsuri preventive, agreat pentru verificarea tuturor cetățenilor care tranzitează aeroportul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prefectura Constanța îi roagă, pe această cale, pe toți cetățenii județului Constanța să se informeze din sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului de Interne, Ministerului de Externe și Departamentului pentru Situații de Urgență. (sursa: ct100.ro).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply