Mangalia – Lansarea proiectului “Un viitor pentru trecut” [Foto/VIDEO]

0
1166

Direcția Cultură și Sport Mangalia, în calitate de Promotor de proiect, a organizat, în data de miercuri, 26 februarie, în sala de conferințe a Clubului Nautic din Mangalia, evenimentul dedicat lansării proiectului „Un viitor pentru trecut – clasarea și valorificarea patrimoniului epigrafic și sculptural callatian” (Cod unic proiect CALL01-9), proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”.

În deschiderea evenimentului, au luat cuvântul domnul Lucian Nichita, Manager al Direcției Cultură și Sport Mangalia, doamna Tatiana Odobescu, Șef serviciu – Muzeul de Arheologie „Callatis” Mangalia, în calitate de Manager de proiect și domnul prof. univ. dr. Dorin–Mircea Popovici, reprezentantul Partenerului de proiect, Universitatea „Ovidius” din Constanța.

La eveniment au participat peste 60 de persoane, reprezentanți ai administrației publice locale, ai unităților de învățământ, ai instituțiilor publice, mass-media, exponenți ai societății civile din municipiul Mangalia, studenți și elevi.


Mangalia News, 27.02.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply